5+1 λεπτομέρειες που δεν πρέπει να ξεχάσεις στον γάμο σου

Εκκλησία; Check!

Φόρεμα; Check!

Τούρτα; Check!

Όταν πρόκειται για τα σημαντικά θέματα της οργάνωσης και της διακόσμησης του γάμου σου, είναι εύκολο να παραμείνεις σε τροχιά και να βεβαιωθείς ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Ωστόσο, υπάρχουν και τα μικρά πραγματάκια που είναι εξαιρετικά σημαντικά, αλλά μπορούν εύκολα να ξεχαστούν. Ξέρουμε πόσο μεγάλη διαφορά  μπορεί να έχει μια μικρή λεπτομέρεια, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα 5 + 1 μικρά πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις

1.     Κιτ έκτακτης ανάγκης

Αυτή η συμβουλή είναι ένα απόλυτο must have. Οι γαμήλιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης πραγματικά συμβαίνουν και γι’ αυτό το λόγο ένα νυφικό κιτ έκτακτης ανάγκης είναι μια μικρή, αλλά τόσο σωτήρια λεπτομέρεια που πρέπει να έχεις κατά νου για τη μεγάλη σου μέρα. Προτείνουμε μια μικρή τσάντα με τσιρότα, σετ ραπτικής , ταμπόν, σπρέι μαλλιών, άσπρη κιμωλία (ναι, μπορεί να σώσει τις φωτογραφίες της ημέρας του γάμου, εάν έχεις κάποιο σημάδι στο λευκό φόρεμα) και οτιδήποτε άλλο πιστεύεις, ότι μπορεί να σε βοηθήσει σε προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Το να είσαι προετοιμασμένη είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις τυχόν μικρές κακοτοπιές!

2.     Το ντύσιμο κατά την προετοιμασία σου

Αυτό είναι κάτι που οι περισσότερες νύφες ξεχνούν να σκεφτούν όταν φτιάχνουν το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους.  Μια όμορφη νυφική ρόμπα ή ένα νυχτικό θα προσδώσει την τέλεια χαριτωμενιά στις φωτογραφίες του γάμου σου, αλλά θα αποτελέσει και το πιο πρακτικό ρούχο για την φάση της προετοιμασίας σου.

Με τους φωτογράφους να καραδοκούν τριγύρω δεν θα θελες να είσαι και με τις πιτζάμες ! Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τα μεταξωτά για μια έξτρα πολυτελή αίσθηση.

3.     Εναλλακτικό σχέδιο καιρού

Φρόντισε να έχεις ένα plan B για εκείνες τις φορές που ο καιρός μπορεί να φανεί πιο βροχερός  από ό,τι τι περιμένες ή αρκετά ζεστός από ό,τι υπολόγιζες.  Η προφορά μπουκαλιών με παγωμένο νερό για τις πολύ ζεστές ημέρες ή η ύπαρξη ομπρελών τις πιο άστατες ημέρες αποτελεί πάντα μια καλή πρόταση.

4.     Βγείτε φωτογραφίες και μιλήστε με τους καλεσμένους σας

Οι φωτογράφοι εύλογα δίνουν πάντα ιδιαίτερη έμφαση στις οικογενειακές φωτογραφίες. Ωστόσο, μερικές φορές τα ζευγάρια κοιτάζουν πίσω στο γαμήλιο άλμπουμ τους και συνειδητοποιούν ότι θα έπρεπε να έχουν βγει περισσότερες φωτογραφίες και με τους καλεσμένους τους. Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι μέσω ενός photobooth (δείτε εδώ). Εναλλακτικά, αφιερώσετε μερικά λεπτά κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για να χαιρετήσετε τους καλεσμένους σε κάθε τραπέζι και να βάλετε  τον φωτογράφο να τραβήξει μια ομαδική φωτογραφία. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Και θα έχεις αναμνηστικές φωτογραφίες με όλους τους καλεσμένους σου, αλλά και θα τους δώσεις την ευκαιρία να σε δουν και να σε συγχαρούν.

5.     Spare παπούτσια

Όταν σκεφτόμαστε τα νυφικά γαμήλια παπούτσια των ονείρων μας, σκεφτόμαστε μάρκες όπως του Louboutin και του Manolo Blahnik. Είναι ψηλά, είναι λαμπερά και είναι πανέμορφα. Ωστόσο, είναι, συνήθως, επίσης εξαιρετικά επώδυνα. Προτείνουμε να έχεις μαζί σου ένα εφεδρικό ζευγάρι άνετα, φλατ παπούτσια σε περίπτωση που βρεθείς σε απόγνωση με τα ψηλοτάκουνα. Επιπλέον ,με τα φλατ είναι πολύ πιο εύκολο να χορέψεις και να απολαύσεις την πίστα!

6.     Απολαύστε τη στιγμή

Ένα γαμήλιο πάρτι συνήθως περνάει κυριολεκτικά σε μια στιγμή. Εξαιτίας αυτού και όλου του ενθουσιασμού, πολλά ζευγάρια ξεχνούν να αφιερώσουν ένα δευτερόλεπτο και να το απολαύσουν. Βεβαιώσου ότι, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, θα αφιερώσεις ένα ή δύο λεπτά και θα κοιτάξεις γύρω σου. Πάρε βαθιές ανάσες και εκτίμησε τη στιγμή. Χρειάζεστε την ευκαιρία να απολαύσετε το γεγονός ότι είστε πραγματικά παντρεμένοι, και όλοι οι αγαπημένοι σας άνθρωποι  είναι εδώ, και γιορτάζουν μαζί σας! Αυτή η στιγμή μπορεί να είναι γρήγορη, αλλά φροντίστε να συμβεί.