Tο επόμενο λάθος του Τσίπρα

Στην Κουμουνδούρου ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο λάθος! Θέτοντας ο κ. Αλέξης Τσίπρας ως τελευταία(;) του ευκαιρία τις ευρωεκλογές του 2024, παρακάμπτει τις δημαρχιακές και περιφερειακές εκλογές. Για ποιο λόγο; Διότι τις θεωρούν χαμένες «από χέρι».

Αττική

Έτσι ξεχάστηκε(;) η περίπτωση του μπασκετμπολίστα κ. Νίκου Παππά, τον οποίο – περίπου – ανακοίνωσε προ των εκλογών της 21ης Μαΐου, για υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων ο ίδιος ο κ. Τσίπρας. Και δεν είναι σαφείς – ακόμη! – οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την Περιφέρεια Αττικής, όπου έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του Πα.Σό.Κ./ΚΙΝΑΛ, το οποίο βρίσκεται, πλέον, στην τέταρτη θέση.

13-0;

Έτσι οδεύει ολοταχώς για 13 – 0, δεδομένου ότι με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Κρήτη του Πα.Σό.Κ./ΚΙΝΑΛ, δεν νομίζω ότι ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης θα παραμείνει προνομιακός συνομιλητής του κ. Τσίπρα. Οι του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχουν βέβαια ένα δίκιο ότι η θερινή περίοδος δεν προσφέρεται για την πληθώρα των εσωκομματικών διαδικασιών, που αναμένονται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι κρίσιμη η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών….

Απώλειες

Τα πράγματα όμως είναι πολύ άσχημα στον χώρο των πασοκογενών του της Κουμουνδούρου. Μετρούν ισχυρές απώλειες, όπως είναι οι κκ Θάνος Μωραΐτης, Γιάννης Ραγκούσης και Χρήστος Σπίρτζης και η κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Αλλά τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα στους πάλαι ποτέ «+53». Μετά από την μη εκλογή του πρώην προέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση, η μόνη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση που τους απέμεινε είναι αυτή του κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου!

πηγή : ot.gr