Γέφυρα : Με καθυστέρηση και… αύξηση η εκπτωτική κάρτα του Σαββατοκύριακου

Από 01.07.23 και για τα Σαββατοκύριακα των καλοκαιρινών διακοπών ενεργοποιείται η 10ωρη κάρτα μετ’ επιστροφής

Με καθυστέρηση ξεκίνησε φέτος από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου το εκπτωτικό πρόγραμμα για τα Σαββατοκύριακα. Τα προηγούμενα χρόνια συνήθως το πρόγραμμα ξεκινούσε στις αρχές Ιουνίου κατά κανόνα μαζί με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, φέτος όμως θα ξεκινήσει από το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου.

Εκτός όμως από την καθυστέρηση η κάρτα μετ’ επιστροφής 10ωρης διάρκειας για τα Σαββατοκύριακα, από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου ενεργοποιείται με “τσιμπημένη” τιμή. Πιο συγκεκριμένα, από το προσεχές Σάββατο 1η Ιουλίου και για τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, ενεργοποιείται η εκπτωτική κάρτα μετ’ επιστροφής, η οποία θα κοστίζει €17,80 (σ.σ. αυξημένη τιμή κατά 3,80 ευρώ ή 27% από πέρυσι) και προσφέρει τη δυνατότητα 2 διελεύσεων, με τη διέλευση της επιστροφής να πραγματοποιείται εντός 10 ωρών.

H ΓΕΦΥΡΑ, εταιρεία του δικτύου της VINCI Highways, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της “προσφέρει για μία ακόμη χρονιά την καλοκαιρινή εκπτωτική κάρτα «ΜΑΖΙ Σαββατοκύριακο» και το αντίστοιχο πρόγραμμα e-Pass συμβάλλοντας στην ενίσχυση της τουριστικής επισκεψιμότητας και της τοπικής επιχειρηματικότητας ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών”.