H ζεστή αγκαλιά των κομμάτων για τους «ασώτους»

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η επιστροφή του Πέτρου Δούκα στη ΝΔ, ο οποίος είχε διαγραφεί πέρυσι τον Φεβρουάριο μετά τον σάλο που είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του για τις πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία.

«Εκτός από την επιστροφή του κ. Καμπόσου με τις μισαλλόδοξες δηλώσεις, η ΝΔ αποφάσισε και την επιστροφή του κ. Δούκα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και σχολιάζει αιχμηρά ότι «τις δύσκολες αυτές ημέρες, που χιλιάδες συμπολίτες μας δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές, η ΝΔ επέλεξε να επιβραβεύσει τον κ. Δούκα, ο οποίος με κυνισμό καυχιόταν για την επιχείρηση εξαγοράς των πυρόπληκτων της Ηλείας στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007».

Και κάπου εδώ ταιριάζει η παροιμία με το γάιδαρο και το κεφάλι του ή ακόμη καλύτερα η αρχαία παροιμία «όμοιος ομοίω αεί πελάζει».

Όλα τα παραπάνω τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ που διέγραψε τον Κουρουμπλή γιατί είπε ότι με την πολιτική της κυβέρνησης στην πανδημία «δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι» και τον μάζεψε πίσω. Ή ακόμη χειρότερα με την διαγραφή Πολάκη, που την τελευταία στιγμή δεν έγινε, επειδή μεσολάβησε το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών και άλλαζε το κλίμα κατά της κυβέρνησης.

Αν σε κάτι ταιριάζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεγαθυμία τους απέναντι στους «ασώτους».