Σπύρος Σκιαδαρέσης : «Αν είχαμε ένα μήνα ακόμη, θα ήμασταν μπροστά από τους αντιπάλους μας»

Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο χαρακτήρισε ο Σπύρος Σκιαδαρέσης μιλώντας στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλοακαρνανίας το στόχο να αλλάξει χέρια η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

«Ως στόχο έχουμε να ξανακάνουμε την Περιφέρεια από γαλάζια, πράσινη, ούτε καν ροζ» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Στη ομιλία του προς τα μέλη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε και κάποια «στιγμιότυπα» από τις διεργασίες που προηγήθηκαν μέχρι το ΠΑΣΟΚ να καταλήξει στη στήριξη στο πρόσωπό του.
«Είχα πει ότι θα είμαι υποψήγιος περιφερειακός σύμβουλος, οποιοσδήποτε κι αν ήταν επικεφαλής. Δέχθηκα κρούσεις εκ των έσω προκειμένου να πάω κάπου αλλού, αλλά είπα θα αφήσουμε το «παιδί» μας ορφανό;» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Σκιαδαρέσης, εκτιμώντας παράλληλα ότι το 2019 η Περιφέρεια πάλι εκ των έσω έγινε γαλάζια…

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησή του ο Σπύρος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε μια πρόσφατη συνομιλία που είχε με τον υπεύθυνο της Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, Κώστα Σκανδαλίδη, λέγοντάς του πως «αν είχαμε ένα μήνα ακόμη, θα ήμασταν μπροστά από τους αντιπάλους μας». Θέλοντας φυσικά με αυτό τον τρόπο να περάσει όχι ένα μήνυμα ηττοπάθειας, αλλά ικανοποίησης για την ανταπόκριση που εκτίμησε ο ίδιος ότι υπάρχει για συγκρότηση του συνδυασμού και γενικότερα για την υποψηφιότητά του.