Διακίνηση ναρκωτικών: Διαφορετική τροπή για τους δύο γνωστούς επιχειρηματίες του Αγρινίου

Διαφορετική τροπή είχε για τους δύο εμπλεκόμενους στην υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που “αποκάλυψαν” οι συλλήψεις που έκανε η ΟΠΚΕ το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αγρίνιο.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου συνέλαβαν έναν 51χρονο και ένα 43χρονο, αμφότεροι γνωστοί επιχειρηματίες του Αγρινίου στο κλάδο της εστίασης και της αναψυχής, με τον πρώτο να φέρεται να πουλά στο δεύτερο μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Ο 43χρονος κατά την προανακριτική απολογία του, με το συνήγορό του Χρήστο Τσιμπούκη, αρνήθηκε την οποιαδήποτε πράξη διακίνησης ναρκωτικών και ισχυρίστηκε ότι η ανευρεθείσα ποσότητα ναρκωτικών προοριζόνταν αποκλειστικώς και μόνο για προσωπική του χρήση. Ο ισχυρισμός αυτός περί μη διακίνησης των εν λόγω ναρκωτικών ουσιών φαίνεται ότι έγινε δεκτός από την Εισαγγελική Αρχή και για το λόγο αυτό ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελέα για την πλημμεληματική πράξη της προμήθειας ναρκωτικών για προσωπική χρήση. Παραπέμφθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου και ο συνήγορός του, Χρήστος Τσιμπούκης, ζήτηση αναβολή και δόθηκε, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος.

Στον έτερο συλληφθέντα, τον 51χρονο, ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και κρίθηκε προφυλακιστέος, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τώρα δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά τις Αρχές.