Aν ήμασταν κανονική χώρα, η Αχτσιόγλου θα ήταν σήμερα στο Αγρίνιο

Ακυρώνει τη σημερινή επίσκεψή της στο Αγρίνιο η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου. Και αυτό γιατί τελικά θα επισκεφθεί την πόλη του Βόλου, που επλήγη από τις πλημμύρες, προκειμένου να συνομιλήσει με κατοίκους και να έχει άμεση εικόνα της κατάστασης και των αναγκών που υπάρχουν για παρεμβάσεις στήριξης και αποκατάστασης που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Σε ανάρτησή της η Έφη Αχτσιόγλου ανέφερε : «Σήμερα, υπό κανονικές συνθήκες, θα βρισκόμουν στην Αιτωλοακαρνανία. Σε μια κανονική χώρα. Όχι σε μια χώρα που καταρρέει και η κυβέρνηση παρακολουθεί ατάραχη. Οδεύω ήδη προς τη Θεσσαλία. Εκεί που οι πόλεις και τα χωριά μας πλημμυρίζουν, οι άνθρωποι είναι σε απόγνωση, οι πολίτες απαιτούν ενα άμεσο σχέδιο απέναντι στην καταστροφή».

Βεβαίως δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς ότι η Έφη Αχτσιόγλου έχει κάνει την περιβόητη δήλωση πως η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά. Και προφανώς αυτές τις μέρες οι ευκαιρίες για την Αριστερά και την Αχτσιόγλου, ιδίως και μετά την επίσκεψη Κασσελάκη στο καμμένο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο, είναι στο Βόλο και όχι στο Αγρίνιο