Στην Καρδίτσα ανθρωπιστική βοήθεια από την Ένωση Λογιστών Αιτωλοακαρνανίας

Ολοκληρώθηκε η αποστολή βοήθειας προς τους πληγέντες της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας. Η Ένωση Λογιστών Αιτωλοακαρνανίας οργάνωσε άμεσα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας ανταποκρινόμενη στην έκκληση από τις περιοχές της Θεσσαλίας που έπληξε η κακοκαιρία Daniel.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ανοίχθηκε λογαριασμός για την συγκέντρωση χρημάτων από τα μέλη της. Ακολούθως υπήρξε επικοινωνία με φορείς των πληγέντων περιοχών με σκοπό να καθοριστούν οι άμεσες ανάγκες που θα μπορούσαν να καλυφθούν. Εντός της ημέρας οργανώθηκε η προμήθεια και αποστολή εμφιαλωμένων νερών στην περιοχή της Καρδίτσας. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου με την συνοδεία του προέδρου της Ένωσης παραδόθηκαν στον δήμο Σοφάδων της περιοχής της Καρδίτσας και στον Ερυθρό Σταυρό της Καρδίτσας από δύο παλέτες εμφιαλωμένο νερό. Επίσης το Σάββατο σε παράλληλη δράση η πανελλήνια ομοσπονδία των λογιστών (ΠΟΦΕΕ) – στην οποία συμμετέχει η Ένωση – παρέδωσε δύο νταλίκες με εμφιαλωμένα νερά στις πληγέντες περιοχές.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια σημαντική βοήθεια προσέφερε ο συνάδελφος Γιώργος Παπαδημητρίου – πρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο Καρδίτσας – που με την υποστήριξη και τον συντονισμό του, κατάφερε η βοήθεια μας να φτάσει εκεί που υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη, επίσης σημαντική ήταν η βοήθεια της εταιρείας μεταφορών «Lifting Transport Agrinio» η οποία οργάνωσε άμεσα και με ελάχιστο κόστος την μεταφορά στην Καρδίτσα.

Οι ενέργειες της Ένωσης δεν θα σταματήσουν εδώ, σε συνεργασία και με άλλους φορείς θα συνεχιστεί η προσπάθεια υποστήριξης των πληγέντων. Στην προσπάθεια των συνανθρώπων μας να επιβιώσουν της καταστροφής και να σταθούν ξανά στα πόδια τους, θα είμαστε δίπλα τους με όλες τις δυνάμεις μας και δεν θα περιμένουμε το αργοκίνητο καράβι του κρατικού μηχανισμού εάν και πότε θα κινηθεί.

Στην Καρδίτσα ανθρωπιστική βοήθεια από την Ένωση Λογιστών Αιτωλοακαρνανίας