Ο Σκιαδαρέσης έκανε αυτό που έκανε πάντοτε στη ζωή του

Όσοι δεν έχουν διαβάσει το βιογραφικό του Σπύρου Σκιαδαρέση μπορεί να ξαφνιάστηκαν που τον είδαν τα ψάλλει δίπλα στο ιερέα κατά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Αγρίνιο.

Όμως ο Σπύρος Σκιαδαρέσης δεν έκανε τίποτα μα τίποτα fake, όπως κάνουν κατά καιρούς αρκετοί κατά την προεκλογική περίοδο προσπαθώντας να μαζέψουν «ευλογημένες» ψήφους.

Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης για όσους λοιπόν δεν ξέρουν σπούδασε Θεολογία και Βυζαντινή Μουσική στη Θεσσαλονίκη και υπηρετεί ως Καθηγητής Θεολόγος στο Αρσάκειο Γυμνάσιο & Λύκειο Πατρών. Για πάνω από 15 χρόνια υπηρέτησε το αναλόγιο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Ζαρουχλείκων Πατρών, αρχικά ως Λαμπαδάριος και μετέπειτα ως Πρωτοψάλτης, ενώ από το 2016 είναι Λαμπαδάριος του νέου Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου, πολιούχου των Πατρών.

Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης λοιπόν έκανε αυτό που έκανε πάντοτε στη ζωή του, αντιθέτως με ορισμένους που «μεταμορφώνονται» στην προεκλογική περίοδο.