Κέντρο Πρόληψης «Οδυσσέας»: Βιωματική ομάδα με τίτλο «Το μετέωρο βήμα της επιθυμίας»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – Ο.ΚΑ.ΝΑ., θα υλοποιήσει τη βιωματική ομάδα: «Το μετέωρο βήμα της επιθυμίας»

Στις αυξανόμενες απαιτήσεις του παρόντος οι επιθυμίες των ανθρώπων διχάζονται συχνά ανάμεσα στην εξιδανίκευση και το πραγματικό με συγκεκριμένες συνέπειες στις σχέσεις τους με τους σημαντικούς άλλους. Στη βιωματική ομάδα θα εξεταστούν θεωρητικά και βιωματικά οι τρόποι με τους οποίους οι επιθυμίες εμπεριέχουν διλήμματα πολύτροπα.

Στην ομάδα θα γίνει επεξεργασία της έννοιας της επιθυμίας με τη χρήση θεωρίας και καλλιτεχνικών μέσων με στόχο την ενδυνάμωση των ανθρώπων που συμμετέχουν ώστε να μπορούν να διεκδικούν ενεργά και ρεαλιστικά τους κοινωνικούς και προσωπικούς τους χώρους.

Η ομάδα θα γίνεται 1 φορά ανά δεκαπέντε μέρες (κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα). Η διάρκειά της θα είναι 2 ½ ώρες. Θα γίνουν συνολικά 4 συναντήσεις.

Υπεύθυνη Προγράμματος:
Κωστούλα Μάκη, Ψυχολόγος, M.Α, Ph.D – Επιστημονικό Στέλεχος ΚΠ

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) στη διεύθυνση odysse@agr.forthnet.gr από Παρασκευή  29/09/2023 έως και Παρασκευή  06/10/2023 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 26410 55275 και 26410 28770).

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη
Dr Αθανασία Δημητρίου