Βάνα Πατρινού: “Να μην κλείσει το Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Ευνηνοχώρι”

Την επομένη των Δημοτικών εκλογών “συμπτωματικά” ανεστάλη η λειτουργία του Ταχυδρομικού Υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στο Ευηνοχώρι.

Η απαράδεκτη αυτή απόφαση δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Είναι αποτέλεσμα της υλοποίησης νομοθετικής ρύθμισης της κυβέρνησης της ΝΔ (3/12/2020), που ήρθε σε συνέχεια προηγούμενης απόφασης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για υπαγωγή των ΕΛΤΑ στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Ο ένας έκοβε, ο άλλος έραβε και τελικά τον λογαριασμό τον πληρώνουν, ως είθισται, τα λαϊκά στρώματα.

Τι και αν το κατάστημα στο Ευηνοχώρι εξυπηρετούσε σχεδόν 4.000 πολίτες; τι και αν είναι αδύνατο για πολλούς να μετακινηθούν στο Μεσολόγγι; η κερδοφορία προέχει. Τεράστια η επιβάρυνση των πολιτών. Ακόμη πιο τεράστια είναι όμως, η υποτίμηση της νοημοσύνης αυτών των πολιτών. Αφού ψήφισαν, μέχρι να έρθει ξανά ο χρόνος της νέας εκλογικής διαδικασίας, θα έχει ξεχαστεί το θέμα και όλα καλώς καμωμένα.

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καταγγέλλει το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Υποκαταστήματος στο Ευηνοχώρι και απαιτεί την ακύρωση της απόφασης.

Είναι λαϊκή ανάγκη η εύκολη πρόσβαση σε όλους σε ένα ταχυδρομικό έργο φθηνό και αξιόπιστο, με σύγχρονες υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News