Αγρίνιο: Ελεύθερος άνευ όρων ο 49χρονος που καταγγέλλεται για απόπειρα βιασμού 75χρονης

Καταγγελία για απόπειρα βιασμού 75χρονης στο Αγρίνιο απασχολεί τις Δικαστικές Αρχές στο Αγρίνιο.

Σήμερα, στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης απολογήθηκε ενώπιον των Δικαστικών Αρχών ένας 49χρονος Αλβανός, που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει μια 75χρονη μέσα στο σπίτι της στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τoυ AγρίνιοCulture.gr το περιστατικό καταγγέλθηκε από την ηλικιωμένη γυναίκα από το Σεπτέμβριο του 2022, όταν όπως ισχυρίστηκε η ίδια είχε ξεχάσει κάποια στιγμή ανοικτή την πόρτα του διαμερίσματός της για λίγο και ο 49χρονος Αλβανός εισήλθε σε αυτό και της επιτέθηκε με σκοπό να τη βιάσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει στο τέλος. Το συμβάν καταγγέλθηκε άμεσα από την 75χρονη και ακολούθησε η προβλεπόμενη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν και οι σχετικές πραγματογνωμοσύνες, που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις. Μετά την απολογία του ο 49χρονος Αλβανός, με τη σύμφωνη γνώμη της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα Αγρινίου, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 49χρονου, Χρήστος Τσιμπούκης, μετά την απολογία του εντολέα του μιλώντας στo AγρίνιοCulture.gr για την εξέλιξη της υπόθεσης, δήλωσε ότι ο εντολέας του από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε την αποδιδόμενη σε αυτόν κατηγορία. «Επισημάνθηκαν και αναδείχθηκαν από την πλευρά μας οι αντιφάσεις της σχηματισθείσας δικογραφίας σε βάρος του εντολέα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Χρήστος Τσιμπούκης και πρόσθεσε ότι ο εντολέας του αισθάνεται δικαιωμένος από την ποινική μεταχείριση του μετά την απολογία του.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News