Η πρώτη μετεκλογική συνάντηση της παράταξης του Κώστα Καρπέτα

Η περιφερειακή παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», με επικεφαλή τον Κώστα Καρπέτα, διοργάνωσε την πρώτη της μετεκλογική συνάντηση για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τον καθορισμό του πλαισίου δράσης κατά την επόμενη περιφερειακή περίοδο. Η συνάντηση έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, 30 Οκτωβρίου 2023, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, με τη μαζική συμμετοχή υποψηφίων του συνδυασμού.

Στην τοποθέτησή του, ο επικεφαλής του συνδυασμού, Κώστας Καρπέτας, αφού ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους και τους συνεχάρη για τον αγώνα που έδωσαν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα με αξιοπρέπεια και συλλογικότητα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», παρότι μπήκε στον εκλογικό αγώνα μόλις 45 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών, κατάφερε με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – Πολιτική Συμμαχία να ενώσει ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις που πιστεύουν σε μια ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη Αυτοδιοίκηση και να θέσει τις βάσεις, ώστε να φέρει τις μεγάλες αλλαγές που απαιτεί η Δυτική Ελλάδα.

Στη συνέχεια της συνάντησης, υπήρξαν τοποθετήσεις από πλήθος υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης, οι οποίοι δήλωσαν αποφασισμένοι να εργαστούν σε κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδας με στόχο τη διάδοση των θέσεων και των προτάσεων του συνδυασμού, καθώς και την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής. Ακολούθησε γόνιμος και δημιουργικός διάλογος όπου κατατέθηκε μια σειρά προτάσεων για τον καλύτερον συντονισμό του έργου του συνδυασμού. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η δημιουργία

Γραμματείας της παράταξης, στην οποία θα συμμετέχουν ο επικεφαλής και οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι, και η λειτουργία θεματικών τομέων για την επεξεργασία των θέσεων και των προτάσεων της παράταξης. Οι επικεφαλείς και τα μέλη των θεματικών τομέων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News