Η μετεκλογική συνάντηση της παράταξης Σκιαδαρέση στο Αγρίνιο

Σπ. Σκιαδαρέσης : Η παράταξη δημιουργήθηκε για να πάει μακριά…

Ολοκληρώθηκε στο Αγρίνιο ο πρώτος κύκλος των μετεκλογικών συναντήσεων και στους τρεις Νομούς της Περιφέρειας, του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση.

Στη συνάντηση εκτός από την συντριπτική πλειονότητα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, συμμετείχαν, η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, Χριστίνα Σταρακά, οι νυν περιφερειακοί σύμβουλοι, Γιάννης Λύτρας και Ντίνα Κατσάρη, οι δύο νεοεκλεγέντες περιφερειακοί, Χρήστος Κωστακόπουλος και Μαρία Μπούση, ο γραμματέας της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ζήσιμος, καθώς και ο πρώην Δήμαρχος, Γρηγόρης Τζαμαλής, αλλά και αρκετοί φίλοι του συνδυασμού που συμμετείχαν εθελοντικά στον προεκλογικό αγώνα.

Ο κ. Σκιαδαρέσης αφού ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά όλους όσοι στήριξαν το νέο αυτό αυτοδιοικητικό εγχείρημα από την πρώτη στιγμή, συμμετέχοντας ενεργά τόσο στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, όσο και στην οργανωτική δομή της παράταξης και συνεχάρη τους υποψήφιους για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που έδωσαν, έκανε έναν σύντομο απολογισμό των εκλογών και έθεσε τους στόχους για τη νέα περίοδο, η οποία μπορεί επίσημα να ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2024, ωστόσο, για το συνδυασμό «Νέα Δυτική Ελλάδα» ξεκίνησε με την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Ο επικεφαλής της παράταξης αφού διεμήνυσε πως η παράταξη δημιουργήθηκε για να πάει μακριά… ζήτησε τη συνεργασία όλων των μελών προκειμένου με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, με δημιουργική σκέψη, με γόνιμες προτάσεις, αλλά και διεκδικήσεις να εδραιώσουν ακόμη περισσότερο τη θέση του συνδυασμού, αποτυπώνοντας την ισχυρή θέληση να δημιουργήσουν τη «Νέα Δυτική Ελλάδα».

Ο κ. Σκιαδαρέσης επανέλαβε επίσης, πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθούν τομείς εργασίας, καθώς και το Πολιτικό Συμβούλιο της παράταξης, το οποίο θα επεξεργάζεται όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν το σύνολο της Περιφέρειας με σκοπό να αναδεικνύονται στον τοπικό Τύπο, αλλά κυρίως, να εισάγονται προς συζήτηση στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

«Ο αγώνας μας ουσιαστικά τώρα ξεκινά. Με συνέπεια στις αρχές και στις αξίες του συνδυασμού μας, αλλά κυρίως, με σεβασμό στην εμπιστοσύνη των χιλιάδων συμπολιτών μας που μας ανέδειξαν στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι όχι μόνο θα παλέψουμε με όλα τα πολιτικά και θεσμικά μέσα για τη Νέα Δυτική Ελλάδα. Ο συνδυασμός μας είναι και θα είναι εδώ, πάντα, κοντά στον πολίτη και όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι θα προσφέρουμε στον τόπο μας», τόνισε ο κ. Σκιαδαρέσης και ευχαρίστησε επίσης, για τη στήριξή τους τον πρώην βουλευτή, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και αυτοδιοικητικά στελέχη.

Να σημειωθεί πως στο περιθώριο της συνάντησης στο Αγρίνιο, ο κ. Σκιαδαρέσης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου- Λυκείου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το σοβαρό κτιριακό πρόβλημα που υπάρχει. Ο επικεφαλής της παράταξης όρισε νέα συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων προκειμένου να υπάρξει διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο και να αναζητηθούν άμεσες λύσεις.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News