Δεν «ξεκολλάνε» από τις εκλογές στο Μεσολόγγι

Όλοι εναντίον όλων στο Μεσολόγγι. Σχεδόν έτσι έχουν τα πράγματα στο Δήμο Μεσολογγίου.

Ο Κώστας Λύρος κατέθεσε ένσταση για το εκλογικό αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής, ενώ ο Νίκος Καραπάνος για την πρώτη Κυριακή. Ο απερχόμενος δήμαρχος κατηγορεί το νεοεκλεγέντα ότι του πετάει λάσπη μέσω ανώνυμων τρολς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Σπύρος Διαμαντόπουλος του ζητά να ανακαλέσει δημόσια αυτή την κατηγορία προειδοποιώντας με δικαστήρια για να προστατεύσει την τιμή του.

Το θέμα της ενημέρωσης του νέου δημάρχου στο Μεσολόγγι τέθηκε πολύ γρήγορα πριν προκύψουν οι ενστάσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών και έφερε αρκετές εντάσεις. Ο νέος δήμαρχος Σπ. Διαμαντόπουλος καταγγέλλει ότι ο Κώστας Λύρος τον κάλεσε επισήμως για ενημέρωση την… ημέρα που κατέθεσε την ένσταση στο εκλογοδικείο, ενώ νωρίτερα ο Κώστας Λύρος κατήγγειλε τον Σπύρο Διαμαντόπουλο για επισκέψεις στις υπηρεσίες του δήμου δίκη αστυνομικών επιχειρήσεων.

Τελικά στο Μεσολόγγι λίγο – πολύ όλοι φαίνεται ότι θέλουν τα άσχημα του προεκλογικού κλίματος να παραμείνουν για αρκετό καιρό πάνω από τα δημοτικά δρώμενα. Και είτε τα δικαστήρια επικυρώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, είτε όχι (πράγμα ίσως απίθανο) με τη φόρα που έχουν πάρει στο Μεσολόγγι θα παραμείνουν για πολύ καιρό ως φαίνεται σε φάση εκλογικής… αντιπαράθεσης…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News