Ελεύθερος με όρους 35χρονος γνωστός επιχειρηματίας του Αγρινίου : Παρέλαβε με δέμα στο ΚΤΕΛ χασίς σε μορφή «σοκολάτας»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθη μετά την απολογία του 35χρονος γνωστός επιχειρηματίας του Αγρινίου, που συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αγρίνιο και κατηγορείται για κακουργηματική διακίνηση ναρκωτικών.

O 35χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου κοντά στο σταθμό των ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τoυ ΑγρίνιοCulture.gr, φαίνεται ότι νωρίτερα από εκεί είχε παραλάβει με δέμα από την Αθήνα τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Συγκεκριμένα η αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 93,7 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή πάστας «σοκολάτας», 2,3 γραμμάρια κάνναβης και 6,2 γραμμάρια κοκαΐνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα γραμμάριο κατεργασμένης κάνναβης «σοκολάτας» αντιστοιχεί με περίπου δέκα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έτσι η αξία της εν λόγω ποσότητας που εκ πρώτης όψεως φαίνεται μικρή, υπολογίζεται από την Αστυνομία περίπου σε 3.500 ευρώ, ενώ σε περίπου 800 ευρώ η αξία της κοκαΐνης.

Ο 35χρονος εκτός από το Αγρίνιο δραστηριοποιείται και στη Λευκάδα και εκεί σε επιχείρηση, που διατηρεί, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης.

Ο 35χρονος με την ολοκλήρωση της προανάκρισης παραπέμφθηκε άμεσα σήμερα στην Ανακρίτρια Αγρινίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από την στιγμή που δια του συνηγόρου υπεράσπισής του, Χρήστου Τσιμπούκη, δεν ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί, απολογήθηκε αυθημερόν και με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Α.Τ. και εγγυοδοσία 1.000 ευρώ.

Ο συνήγορος του 35χρονου, Χρήστος Τσιμπούκης, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News