To Περιφερειακό Πρωτάθλημα Iστιοπλοΐας διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο και μέλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), έχει αναλάβει τη διοργάνωση του Περιφερειακού Ιστιοπλοϊκού Πρωταθλήματος Optimist & ILCA 4, για τη Δυτική Ελλάδα και τις Ιόνιες Νήσους, το 2024, σύμφωνα με την απόφαση ΕΕ055/28.02.2023 της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 8 Ιανουαρίου 2024, στη θαλάσσια περιοχή της Τουρλίδας Μεσολογγίου και αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου 200 μικρούς ιστιοπλόους, ηλικίας 8 έως 15 ετών, από πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων.

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί προπονητικό camp από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου στη Τουρλίδα, ενώ οι ιστιοπλόοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ιστιοδρομίες το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου με τις τελευταίες ιστιοδρομίες και την απονομή των επιβραβεύσεων.

Για την κάλυψη των εξόδων της διοργάνωσης, ο ΝΟΜ αναζητά χορηγούς.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε με κ. Μωραΐτη στο τηλέφωνο 6907371329.

Αυτή η εκδήλωση αποτελεί το σημαντικότερο ναυταθλητικό γεγονός στην περιοχή μας, προσφέροντας στους νέους ιστιοπλόους μια μοναδική ευκαιρία για ανάπτυξη και εκπαίδευση, με τον Ολυμπιονίκη ιστιοπλόο Τάσο Μπουντούρη να συμμετέχει στο προπονητικό camp.

Το ΔΣ του Ν.Ο.Μεσολογγίου

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News