«Θα σας απαλλάξουμε από τις μεταγωγές»…

Το κλιμάκιο έδειξε τις προθέσεις για το νέο δικαστικό περνώντας την πόρτα του δικαστικού μεγάρου

Το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου επισκέφθηκε την Τρίτη κλιμάκιο αποτελούμενο από μέλη της επιτροπή τους Υπουργείου Δικαιοσύνης, που ασχολείται με την επικείμενη μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη, και εκπροσώπους της Παγκόσμιας Τράπεζας, στην οποία ως γνωστό έχει απευθυνθεί το Υπουργείο για να παράσχει συμβουλές για το νέο δικαστικό χάρτη.

Εκεί το κλιμάκιο αυτό είχε επαφή με τους δικαστικούς λειτουργούς, τόσο από το Εφετείο, όσο και από το Πρωτοδικείο Αγρινίου, αλλά και τους προέδρους του Δικηγορικού Συλλόγου και των Δικαστικών Υπαλλήλων.

Το τι ειπώθηκε στη σύσκεψη, που ήταν βεβαίως κλειστή, δεν έγινε γνωστό… ωστόσο ο σμπίρος μου μου μετέφερε μια μικρή στιχομυθία κατά την είσοδο του κλιμακίου στο Δικαστικό Μέγαρο και συγκεκριμένα από το σημείο που βρίσκονται οι αστυνομικοί που ελέγχουν την είσοδο στο κτίριο. Εις εκ του κλιμακίου φέρεται με ύφος πονηρό… να είπε σε κάποιον ένστολο «θα σας απαλλάξουμε από τις μεταγωγές»… Εννοώντας προφανώς τις μεταγωγές που γίνονται, όταν εκδικάζονται κακουργήματα στο Εφετείο Αγρινίου, του οποίου μάλλον τελειώνουν τα ψωμιά…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News