Έκλεψαν αυτοκίνητο στο Αγρίνιο πιάστηκαν στη Ναύπακτο

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή της Ναυπακτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, τέσσερις ημεδαποί (οι δυο ανήλικοι
ηλικίας 16 και 15 ετών), κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα, οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν από περιοχή του Αγρινίου, όχημα ημεδαπής γυναίκας και μετέβησαν σε κατάστημα της Ναυπακτίας, όπου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας και αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, οι οποίοι επιχείρησαν να τους ενεργήσουν έλεγχο, ωστόσο οι κατηγορούμενοι τράπηκαν σε φυγή, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων οι αστυνομικοί εντόπισαν στο Αντίρριο το κλεμμένο όχημα, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε πέσει σε αύλακα, χωρίς την παρουσία των συλληφθέντων στο σημείο. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα και στον τόπο του ατυχήματος, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μία τανάλια, δυο μεταλλικά σίδερα, ιατρικές μάσκες και γάντια, καθώς και είδη ρουχισμού.

Οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς χθες το πρωί να μεταβαίνουν σε έτερο όχημα και άμεσα προσήχθησαν στο Αστυνομικο Τμήμα Ναυπακτίας όπου συνελήφθησαν, ενώ σε σωματικές έρευνες που τους διενεργήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα κατασχέθηκε το έτερο αυτοκίνητο, ως μέσο διαφυγής των συλληφθέντων, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κατσαβίδι.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News