Παναιτωλικός: Τα δεδομένα για Ηλία και Ζαχαρίου

Οι μεταγραφικοί στόχοι του Παναιτωλικού

Το Sportime.gr ενημέρωσε πως ο Παναιτωλικός έχει βγει στην αγορά για εξτρέμ, αλλά και ότι υπάρχουν σκέψεις για επιθετικό και ο Γιάννης Πετράκης μίλησε με ονόματα. Απρόσμενο το να αποκαλύπτει κάποιος προπονητής μεταγραφικούς στόχους που έχουν συμβόλαιο με ομάδες. Ο Κρητικός τεχνικός με δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0 υποστήριξε πως «δείξαμε ενδιαφέρον για τον Μάριο Ηλία» και ότι «έγινε μία κουβέντα και για τον Παναγιώτη Ζαχαρίου». Ποια είναι τα δεδομένα;

Ο Εθνικός Άχνας περιμένει πως θα πουλήσει τον πρώτο αργά ή γρήγορα και γι’ αυτό για παν ενδεχόμενο κοιτάει μήπως βρει αντικαταστάτη του. Το καλοκαίρι ο ΑΠΟΕΛ πήγε να τον πάρει δίνοντας σύμφωνα με όσα επισήμως υποστήριξαν οι άνθρωποί του 40.000 ευρώ, ενώ η Ομόνοια έφτασε κάποια στιγμή τις 100.000 ευρώ συν δύο δανεικούς. Ο ένας εξ αυτών ήταν ο Ζαχαρίου. Τα διπλά ήθελε ο Εθνικός. Μπορεί να φτάσει εκεί ο Παναιτωλικός; Μάλλον ρητορικό το ερώτημα.

Όσο για τον Ζαχαρίου, το σενάριο δανεισμού του ή και αποχώρησής του από την Ομόνοια είναι υπαρκτό. Μόνο που όσοι έχουν εικόνα της κυπριακής αγοράς, υποστηρίζουν πως δεν είναι παίκτης που θα έκανε τη διαφορά στους Αγρινιώτες.

πηγή : sportime.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News