Παναιτωλικός: Αυτό είναι το μεταγραφικό αγκάθι

Ο Παναιτωλικός τελείωσε το 2023 στον πάτο της βαθμολογία της Stoiximan Super League αγκαλιά με την Κηφισιά και πίσω του μόνο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μονόδρομος είναι για εκείνον η ενίσχυση. Ο Γιάννης Πετράκης βελτίωσε στο μέτρο του δυνατού αυτό το ρόστερ, αλλά θαύματα κανένας προπονητής δεν μπορεί να κάνει. Υπάρχουν παίκτες με περιορισμένο ταβάνι.

Γι’ αυτό και η απόφαση να γίνουν μεταγραφές είναι δεδομένη. Το Sportime.gr είχε αποκαλύψει τόσο ότι ο Παναιτωλικός έχει βγει στην αγορά για εξτρέμ όσο και ότι υπάρχουν σκέψεις για επιθετικό. Κλείδωσαν και οι δύο κινήσεις. Το θέμα πλέον είναι να εντοπιστούν οι στόχοι. Και μη νομίζετε πως οι Αγρινιώτες θα μείνουν εκεί. Το πιθανότερο είναι να γίνει και κάποια έξτρα πινελιά.

Ποιο είναι το βασικό αγκάθι στο θέμα του φορ και του εξτρέμ; Η απουσία ευελιξίας του συστήματος (3-5-2) που παίζει ο κόουτς. Δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες που να μπορούν να υπηρετήσουν τόσο αυτό το σύστημα όσο και αυτό με την τετράδα στην άμυνα εφόσον χρειαστεί.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως τον Ιανουάριο θα αποχωρήσει για το Κόπα Άφρικα ο Ζοάο Πέδρο. Ο 28χρονος επιθετικός είναι στην αποστολή της Γουινέα Μπισάου. Με τον Νίκο Καρέλη να ψάχνεται από την αρχή της σεζόν, θα είναι απώλεια η απουσία του Πέδρο. Γι’ αυτό και ο Παναιτωλικός δεν έχει περιθώρια να λαθέψει στη γραμμή κρούσης του.

πηγή : sportime.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News