Παναιτωλικός: Πάει για τρεις, «βαριά» τέσσερις προσθήκες

Τα… πάνω του πήρε ο Παναιτωλικός στο φινάλε της σεζόν, ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία. Το ότι μάλιστα δείχνει εσχάτως καλό πρόσωπο πιστώνεται στον Γιάννη Πετράκη, αφού έγινε με τους ίδιους παίκτες που ξεκίνησαν τη χρονιά.

Σε αυτό το πλαίσιο από το Αγρίνιο δείχνουν διατεθειμένοι να στηρίξουν το υπάρχων υλικό και να μην υπάρξουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, αφού μεταξύ άλλων μετρούν πολλές επιστροφές παικτών τους που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς (π.χ. Νίκος Καρέλης, Λεβάν Σενγκέλια, Μιχάλης Μπακάκης).

Σε πρώτη ανάγνωση από το Αγρίνιο πάνε για τρεις, «βαριά» τέσσερις χειμερινές προσθήκες. Η μία θα αφορά τη θέση του πορτιέρε καθώς ο Ζοέλ Γκρατερόλ συνεχίζει στην Ντεπορτίβο Κάλι και μάλιστα φαίνεται πως η υπόθεση «τρέχει». Από εκεί και πέρα αναμένεται να αποκτηθεί και κεντρικός αμυντικός, όχι επειδή υπάρχει κάποιο θέμα με τους υπάρχοντες αλλά γιατί προκύπτει αριθμητικό ζήτημα καθώς τα «καναρίνια» καθιέρωσαν την τριάδα και έχουν τέσσερις κλασικούς πρωτοκλασάτους (Αλέξανδρος Μαλής, Σεμπάστιαν Μλάντεν, Μπρούνο Ντουάρτε, Μάριος Οικονόμου).

Από εκεί και πέρα φαίνεται πως θα υπάρξει και μεταγραφή παίκτη που παίζει ευρύτερα πίσω από το «9» και τη μεσοεπιθετική γραμμή.

πηγή : gazzetta.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News