Παναιτωλικός: Παίρνει Λούκας Τσάβες στον «άσο»!

Στο Αγρίνιο για λογαριασμό του Παναιτωλικού αναμένεται ο τερματοφύλακας της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Λούκας Τσάβες, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου για τα «καναρίνια»!

Στο Αγρίνιο για λογαριασμό της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναμένεται ο τερματοφύλακας της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Λούκας Τσάβες, ο οποίος θα αποτελέσει εκτός απροόπτου την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου για τα «καναρίνια».Ο 28χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα του Αγρινίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με όσα επικαλείται ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στα «καναρίνια» από την Αρχεντίνος Τζούνιορς, χωρίς κάποια ρήτρα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Ουρακάν, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός για ενάμιση χρόνο, από το καλοκαίρι του 2022 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023.
Ο Τσάβες ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ, έχει ύψος 1,82μ, ενώ συνολικά έχει υπερασπιστεί την εστία της Αρχεντίνος Τζούνιορς σε 137 ματς και της Ουρακάν σε 87.

πηγή : sport-fm.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News