Έτοιμος απ’ τις δημαιρεσίες να μη χαριστεί σε κανένα ο Τραπεζιώτης

Δεν έχασε την ευκαιρία ο Δημήτρης Τραπεζιώτης να δώσει το στίγμα της παρουσίας του στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, παρά το γεγονός ότι η διαδικασία των δημαιρεσιών δεν ενδείκνυται για τοποθετήσεις πέραν της διαδικασίας.

Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης εγκάλεσε το Δήμαρχο για το γεγονός ότι στη τελετή ορκωμοσίας δεν δόθηκε ο λόγος στους επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων. Η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι θρησκευτική τελετή, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τραπεζιώτης υπενθυμίζοντας ότι σε αντίθεση με τις προηγούμενες ορκωμοσίες, αυτή τη φορά εκτός από το Δήμαρχο μίλησαν μόνο οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου απαντώντας ανέφερε ότι σε άλλους Δήμους δεν γίνονται χαιρετισμοί από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και πρόσθεσε πως αυτό που γίνονταν στο Αγρίνιο ήταν δική του πρωτοβουλία, που όπως είπε την καταχράστηκε η αντιπολίτευση.

Σε τι ακριβώς έγκειται η… κατάχρηση δεν εξηγήσε περαιτέρω ο Γ. Παπαναστασίου.

Πάντως η αντιπαράθεση Τραπεζιώτη και Παπαναστασίου δεν είναι κάτι καινούργιο για το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου. Πάντως ο Δ. Τραπεζιώτης μοιάζει έτοιμος να μην χαριστεί σε κανένα. Δεν είναι τυχαίο που έσπευσε να υπερασπιστεί τον Τίμο Παπανικολάου στα της εκπροσώπησης των μικρότερων παρατάξεων στη Δημοτική Επιτροπή, για να καταδείξει πως η παράταξη Πιστιόλα συμφωνεί με το θεσμικό πλαίσιο για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News