Επερώτηση της παράταξης Σκιαδαρέση για το πρόγραμμα «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του ΠΑΑ

Επερώτηση σχετικά με την εξέλιξη του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2022 και ειδικότερα της Δράσης 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» με αφορμή την πρόσφατη έναρξη ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων στο ΟΠΣΑΑ κατέθεσε στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κ. Χρήστο Παΐσιο, ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», Γεράσιμος Φεσσιάν.

Ο κ. Φεσσιάν στην επερώτησή του επισημαίνει πως «με δεδομένη την ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων στο ΟΠΣΑΑ, την 04/01/2024 και η ημερομηνία λήξης να είναι η 09/02/2024, σας καταθέτουμε την συγκεκριμένη επερώτηση. Έχοντας υπόψη το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) 2014 – 2022 και την πρόσκληση Δράσης 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 θα επιθυμούσαμε με να μας γνωστοποιήσετε και γι’ αυτό ερωτάσθε:
1. Ποια έργα έχετε προγραμματίσει να ενταχθούν;
2. Σε ποια φάση ωρίμανσης βρίσκονται και ποια είναι;
3. Με δεδομένο ότι οι δαπάνες που αφορούν τη μελέτη και την κατασκευή των έργων, ποια έχετε ιεραρχήσει ως πρωτεύοντα και ποια ως δευτερεύοντα;
4. Έχετε ενημερώσει σχετικά τους συνεργαζόμενους Δήμους;».

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News