Η κοπή της βασιλόπιτας στις εκπαιδευτικές μονάδες του «Παναγία Ελεούσα»

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, με την έναρξη του νέου έτους, πραγματοποίησε στις Εκπαιδευτικές του Μονάδες Αγιασμό και Κοπή Βασιλόπιτας, στην Έδρα – Α΄ Εκπαιδευτική Μονάδα στο Μεσολόγγι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 και στη Β΄ Εκπαιδευτική Μονάδα στο Αγρίνιο την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 αντίστοιχα.

Mε την παρουσία τους μας τίμησαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κ. Κωνσταντίνος Ζώης, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κα Γεωργία Μπόκα, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου Διεύθυνσης ΚΕΠ κα Χρυσούλα Τασολάμπρου, , η Προϊσταμένη Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κα Μαρία Τσίνα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και του Συλλόγου Φίλων, Γονέων και Εθελοντών του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Ευχαριστούμε θερμότατα όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους ιερείς που παρέστησαν και τέλεσαν τους Αγιασμούς, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Δαμασκηνό, και ευχόμαστε μια Ευλογημένη και Δημιουργική Χρονιά σε όλους, με τις ευλογίες της Παναγίας Ελεούσας να μας σκέπουν.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι – Αγρίνιο

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News