Με επιτυχία τα περιφερειακά πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας στο Μεσολόγγι

Στην Τουρλίδα Μεσολογγίου, από 3 έως 8 Ιανουαρίου 2024, έλαβε χώρα ο πρώτος σημαντικός αγώνας για τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πλαίσιο των Περιφερειακών πρωταθλημάτων ΙστιοπλοϊαςOPTIMIST και ILC4., που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου

Προπονητικό Camp

Ο Ολυμπιονίκης μας Τάσος Μπουντούρης ήταν παρών στο προπονητικό camp της Ε.Ι.Ο., αποκαλύπτοντας σημαντικά μυστικά και τεχνικές που θα βοηθήσουν τους μικρούς ιστιοπλόους στην αγωνιστική τους πορεία.

Στο προπονητικό camp συμμετείχαν επίσης και ο ομοσπονδιακός προπονητής Α’ κατηγορίας και καθηγητής της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο μάθημα της ιστιοπλοΐας Νίκος Μάλλης και ο επίσης ομοσπονδιακός προπονητής Α’ κατηγορίας Θοδωρής Καλογερής.

Σημειωτέον ότι από τα Περιφερειακά πρωταθλήματα θα προκύψουν οι εθνικές ομάδες Optimist & ILCA4, που θα μας εκπροσωπήσουν στους μεγάλους διεθνείς αγώνες.

Οι κούρσες

Το προπονητικό camp ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 και για το αμέσως επόμενο τριήμερο 6-7-8 Ιανουαρίου είχαν προγραμματιστεί οι κούρσες των 2 κλάσεων, ILCA4 OPTIMIST, με τη συμμετοχή 79 αθλητών των παρακάτω ομίλων:

Στο προγραμματισμένο αγωνιστικό τριήμερο, οι σφοδροί άνεμοι και οι καταρρακτώδεις βροχές εμπόδισαν τη διεξαγωγή των ιστιοδρομιών της 2ης και 3ης ημέρας, με κατάλληλη μόνο την 1η ημέρα, αυτή της 6ης Ιανουαρίου 2024.

Στην τελετή των απονομών παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κα Αναστασίου Νίκη, Ο Δήμαρχος της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Διαμαντόπουλος Σπύρος, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζαμπάρας Μίλτος, η εκπρόσωπος του Ε.Ε.Σ κα Λουκά Ελένη και πολλοί άλλοι.

Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ν.Ο.Μεσολογγίου

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News