Παναιτωλικός : Ανακοινώθηκε ο Τζίμι Ταμπίτζε

Ο Παναιτωλικός γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζίμι Ταμπίτζε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη έτος.

Με τα «κιτρινομπλέ» του Παναιτωλικού θα αγωνιζέται για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν ο Τζίμι Ταμπίτζε, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Στην συμφωνία συμπεριλήφθηκε και οψιόν ανανέωσης της μεταξύς τους συνεργασίας για ένα ακόμη έτους.

Ο 27χρονος Γεωργιανός κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι που μας πέρασε από την Ντινάμο Τυφλίδας και από τότε δεν έχει αγωνιστεί. Στην καριέρα του έχει περάσει επίσης από τις Κορτράικ, Ούφα, Γάνδη, Ουράλ και Σαμπουρτάλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:
«Ο Τζίμι Ταμπίτζε (Jimmy Tabidze) υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως τον προσεχή Ιούνιο, με δικαίωμα επέκτασης ενός χρόνου. Γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1996 και είναι διεθνής (15 συμμετοχές) με την Εθνική Γεωργίας. Έχει αγωνιστεί σε Saburtalo, Gent, Ufa, Kortrijk και Dinamo Tbilisi. Ο αριθμός της φανέλας που επέλεξε είναι το 4».

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News