Σταρακά κατά Παπαθανάση για το δικαστικό χάρτη

Με το βουλευτή της ΝΔ Θ. Παπαθανάση τα έβαλε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά με αφορμή τη δήλωσή του πως το θέμα του δικαστικού χάρτη έχει φύγει από το Υπουργείο και βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην παρέμβασή της στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου για το θέμα του δικαστικού χάρτη, η Χριστίνα Σταρακά θύμισε ότι ο ίδιος συμμετείχε στη σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και αναρωτήθηκε πως γίνεται ο ίδιος μετά από τη σύσκεψη να δηλώνει ότι δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία και από τη άλλη ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου να λέει ότι ο αγώνας για τα Πρωτοδικεία συνεχίζεται… “Ή το ένα ισχύει ή το άλλο, είτε λέτε ψέματα εσείς -που δεν θέλω να το πιστεύω- ή το Υπουργείο, εκτός κι αν λένε όλοι ψέματα σε όλους…” είπε με νόημα η Χριστίνα Σταρακά.

Πάντως η Χριστίνα Σταρακά πρότεινε “να… κατασκηνώσουμε έξω από το Υπουργείο ή από το Μέγαρο Μαξίμου όλοι οι βουλευτές και όλοι οι φορείς, αν δεν γίνουμε μια γροθιά και αν δεν πράξουμε έτσι θα μας το πάρουν νύχτα το Πρωτοδικείο”.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News