Έξαλλος ο Παπαναστασίου για το Πρωτοδικείο : Ανύπαρκτοι οι βουλευτές

Άστραψε και βρόντηξε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου για την σχεδόν οριστική, ως φαίνεται μέχρι τώρα, υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Αγρινίου στα πλαίσια του νέου δικαστικού χάρτη.

Χαρακτήρισε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου, ανύπαρκτους τους κυβερνητικούς βουλευτές. Μάλιστα καταχειροκροτήθηκε από τους δικηγόρους του Αγρινίου για το χαρακτηρισμό αυτό. “Κρύβονται προσπαθώντας να ισορροπήσουν καταστάσεις που δεν έχουν καμία ισορροπία, γιατί δεν είναι το ίδιο η Λιβαδειά και η Θήβα με το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι” είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαναστασίου. “Η Θήβα, η Λιβαδειά και το Μεσολόγγι μαζί δεν κάνουν το Αγρίνιο πληθυσμιακά. Και αν βρίσκονται λύσεις για άλλους λόγους στην Έδεσσα και τα Γιαννιτσά και καλά επειδή είναι παραμεθόριες περιοχές, να βρεθούν και εδώ. Δεν είναι η Αιτωλοακαρνανία ο μεγαλύτερος νομός της χώρα; Να τα αφήσουν και τα δύο τα Πρωτοδικεία, όπως είναι” είπε ο Γιώργος Παπαναστασίου, ενώ σε εντονότερο ύφος χαρακτήρισε καραγκιοζιλίκια τις λογικές “το Εφετείο στο Αγρίνιο και για να ισοροπήσουμε την κατάσταση το Πρωτοδικείο στο Μεσολόγγι”.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου έκανε ακόμη την εκτίμηση όπως όλα αυτά προέκυψαν προς άγρα ψήφων. “Κάποιοι το δημιούργησαν αυτό, έβαλαν το χεράκι τους, γιατί το πρώτο σχέδιο νόμου είχε κεντρικό Πρωτοδικείο στο Αγρίνιο” είπε χαρακτηριστικά κάνοντας μια ακόμη νύξη για τους βουλευτές.

Τέλος ο Γ. Παπαναστασίου αναρωτήθηκε που θα στεγαστούν τόσο Πρωτοδίκες στο δικαστικό μέγαρο του Μεσολογγίου κάνοντας τη σύγκριση των δύο δικαστικών μεγάρων σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι για να καταδείξει το παράλογο της απόφασης.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News