Πατάει… γκάζι για τον Φρανκ – Ιβ Μπαμπόκ ο Παναιτωλικός

Το SDNA έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη νέα μεταγραφή που έχει στα σκαριά η ομάδα του Αγρινίου.

Η ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής αποτελεί ζητούμενο για τον Παναιτωλικό με επίκεντρο το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η ομάδα του Αγρινίου έχει βάλει στο «σημάδι» και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Φρανκ – Ιβ Μπαμπόκ.

Γεννημένος στις 7 Απριλίου 1995, ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ (με καταγωγή απ΄το Καμερούν) αγωνίζεται στην ουγγρική Φέχερβαρ και τα «καναρίνια» βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον εξάμηνο δανεισμό του.Με την ουγγρική ομάδα μετράει 3 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2025.

Ο Μπαμπόκ βρέθηκε στις υποδομές της Παρί Σεν Ζερμέν κα το 2015 τον απέκτησε η Ουέσκα, ενώ είναι διεθνής με όλες τις Κ16, Κ17 και Κ18 της εθνικής Γαλλίας. Με τη φανέλα της Ουέσκα έγραψε συνολικά στο κοντέρ 52 παιχνίδια (1 ασίστ) ενώ έπαιξε και στις Γκρενόμπλ (65 συμμ. -1 γκολ), Μαρίτιμο (59 συμμ. – 3 γκολ – 2 ασίστ), Μακάμπι Πέταχ Τίκβα (12 συμμ.), Κόρδοβα (10 συμμ.-1 γκολ) και Σπάρτα Ρότερνταμ.

Το καλοκαίρι του ΄17 ο Αστέρας Τρίπολης είχε εκδηλώσει «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτησή του χωρίς να αποδειχτεί γραφτό εκείνη την περίοδο να έρθει στη χώρα μας.

πηγή : sdna.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News