Γ. Παπαναστασίου : Άλλαξαν το Σχέδιο Νόμου όσοι δεν λένε ξεκάθαρα την άποψή τους για το ένα Πρωτοδικείο

Το θέμα του Πρωτοδικείου, όπως ήταν αναμενόμενο συζητήθηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου, ενόψει της σημερινής κινητοποιήσης που προγραμματίζεται με τη συμμετοχή πολλών φορέων.

Ο Γ. Παπαναστασίου επανέλαβε την κριτική για τους βουλευτές του νομού με αφορμή το θέμα αυτό υπογραμμίζοντας ότι «ο αγώνας για το Πρωτοδικείο Αγρινίου θα πρέπει να γίνει και αγώνας των βουλευτών και να μην κρύβονται». Διερωτήθηκε με νόημα δε ποιος άλλαξε το αρχικό σχέδιο νόμου που είχε ως έδρα του κεντρικού Πρωτοδικείου το Αγρινίου.

Ο τόνος του δημάρχου Αγρινίου έμοιαζε με υπονοούμενο, με αποτέλεσμα να του ζητηθεί από τους Δ. Τραπεζιώτη και Π. Καψάλη, να πει ποιος το άλλαξε. «Κανένα υπονοούμενο» διευκρίνισε ο Γ. Παπαναστασίου και «έδειξε» όσους δεν λένε ξεκάθαρα την άποψή τους για την περίπτωση που υπάρξει ένα κεντρικό Πρωτοδικείο στην Αιτωλοακαρνανία.

Νωρίτερα πάντως ο Γ. Παπαναστασίου ανέφερε ότι ο Δήμος Αγρινίου ποτέ δεν διαχώρισε το ζήτημα των Πρωτοδικείων στην Αιτωλοακαρνανία. «Είπαμε από την πρώτη στιγμή να μείνουν και τα δύο Πρωτοδικεία, κάποιοι όμως  στο Μεσολόγγι άνοιξαν κερκόπορτα» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News