Mystery Event ιστορικών αυτοκινήτων στη Ναύπακτο!

Β.Γκίζας: «Ένας αγώνας προπομπός για ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις»

Σαράντα εντυπωσιακά ιστορικά αυτοκίνητα με πληρώματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχαν στο φετινό Mystery Event που είχε ως τερματισμό την Ναύπακτο, μετά από περιήγηση στην ευρύτερη περιοχή.

Στον ξεχωριστό αυτό αγώνα, η διαδρομή παραμένει άγνωστη έως και την τελευταία στιγμή, καθώς οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για το σημείο εκκίνησης από τους διοργανωτές μέσω sms τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας. Εκεί, παραλαμβάνουν έναν κλειστό φάκελο με οδηγίες για τη διαδρομή.

Η αφετηρία για το φετινό Mystery Event ορίστηκε στο Αντίρριο, με τη διαδρομή να περιλαμβάνει το Αιτωλικό, το Θέρμο, τη Γέφυρα Μπανιά και τον τερματισμό να είναι στην ιστορική πόλη της Ναυπάκτου.

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή τους για τη διοργάνωση, την εξαιρετική διαδρομή και το φυσικό τοπίο της περιοχής. Σημειώνεται ότι, το παλαιότερο αυτοκίνητο που συμμετείχε ήταν ένα προπολεμικό MG και το νεότερο ένα μοντέλο του 1981.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας σημείωσε: «Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί προπομπό επόμενων αντίστοιχων και ακόμη μεγαλύτερων διοργανώσεων αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ο Δήμος μας παραμένει ανοικτός σε σημαντικά και ποιοτικά γεγονότα που αναδεικνύουν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα». Ενώ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους διοργανωτές κ.Γιάννη Καράμπελα και κ.Νίκο Τζελέπη, τους συνεργάτες τους και το σύνολο των συμμετεχόντων.

Mystery Event ιστορικών αυτοκινήτων στην Ναύπακτο!

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr