Θρίαμβος για τους αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου

Μια καταπληκτική ημέρα ήταν η 25η Φεβρουαρίου για την ομάδα αντοχής του ΓΑΣ Αγρινίου. Με δύο πρωταθλητές , ένα ομαδικό μετάλλιο και πολύ καλές θέσεις σε όλες κατηγορίες ήταν το αποτέλεσμα της εντυπωσιακής παρουσίας του αγρινιώτικου συλλόγου που τον κατατάσσει στα καλύτερα σωματεία στην Ελλάδα στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα.

Στη Πηγή των Τρικάλων διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου με τη συμμετοχή 1000 αθλητών και αθλητριών από όλα τα σωματεία στίβου της χώρας. Ο Διονύσης Καψάλης αναδείχτηκε Πρωταθλητής στο δρόμο των 6000μ Κ20, όπου μαζί με τους Γιώργο Τσώνη και Γιάννη Ματσούκα κατέκτησαν και το ασημένιο μετάλλιο στην ομαδική κατάταξη. Στα 8000μ Κ23 ο Νίκος Σταμούλης επικράτησε άνετα των αντίπαλων του και στέφθηκε Πρωταθλητής στην κατηγορία του. Στο ίδιο αγώνισμα ο Γιώργος Κύρτσης κατέλαβε την τέταρτη θέση επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στον Κλειστό Στίβο. Ο Κώστας Σταμούλης τερμάτισε στην πέμπτη θέση στα 10000μ Ανδρών βελτιώνοντας το ρεκόρ του στη συγκεκριμένη διαδρομή.

Στην κατηγορία των 3000μ Κ16 ο Σωτήρης Τσώνης κατέκτησε την έκτη θέση και μαζί με τους Θανάση Κουτσιαύτη, Θανάση Τσιπετό και Ηλία Λαμπρόπουλο πήραν την τέταρτη θέση στην ομαδική κατάταξη. Αξιέπαινη ήταν και η εμφάνιση των Παναγιώτη Τουφεκούλα και Γιάννη Τζαμανή στα 4000μ Κ18 ενώ στο αγώνισμα των 2000 Κ16 έτρεξαν και οι μικρότερες αθλήτριες της ομάδας, Ιωάννα Ποσονίδη, Χριστίνα Καντερέ και Ηλέκτρα Μανδέλλου.

«Αισθανόμαστε περίσσια περηφάνια, χαρά και αισιοδοξία για την προσπάθεια και μαχητικότητα των αθλητών μας, οι οποίοι ανεβάζουν το σύλλογο μας στην κορυφή του ελληνικού στίβου» αναφέρει ο ΓΑΣ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου 

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr