Η απάντηση Ζώη και Παπαναστασίου στα άδεια έδρανα της παράταξης Πιστιόλα

Διαφεύγουν, γιατί δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν, η απάντηση του Γ. Παπαναστασίου

Με άδεια τα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης διεξήχθησαν οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου, η τακτική συνεδρίαση και η ειδική συνεδρίαση της λογοδοσίας. Η παράταξη του Κ. Πιστιόλα καταγγέλλοντας μια σειρά από θέματα, όπως η διεξαγωγή των δύο συνεδριάσεων την ίδια ημέρα, το γεγονός ότι προτάθηκε χρονικά η τακτική συνεδρίαση και τη σειρά συζήτησης των θεμάτων στη συνεδρίαση της λογοδοσίας.

Η απάντηση στην αποχή της παράταξης Πιστιόλα ήρθε αρχικά από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Ζώη, ο οποίος επικαλούμενος την σχετική εγκύκλιο του ΥΠΕΣ ανέφερε ότι η τηρήθηκε η διαδικασία στο ακέραιο. Εξήγησε ότι σχεδόν σε όλους τους δήμους η ειδική συνεδρίαση προγραμματίστηκε μαζί με την τακτική και πρόσθεσε ότι προτάθηκε η τακτική συνεδρίαση για να παραβρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημοτική σύμβουλοι και στην ειδική συνεδρίαση για την οποία δεν απαιτείται απαρτία. Τέλος, ο Κ. Ζώης επέκρινε τη παράταξη Πιστιόλα για το σχόλιό της αναφορικά με την σειρά των θεμάτων λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχει ευθείας αιχμή για τους υπαλλήλους του Δήμου, εξηγώντας ότι υπάρχουν αποδεικτικά ακόμη και για την ώρα που κατατέθηκαν τα θέματα από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου έκανε λόγο για προφάσεις από την πλευρά της παράταξης Πιστιόλα. “Δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν και απλά διαφεύγουν” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε σχολιάζοντας την ανακοίνωση της παράταξης Πιστιόλα “νομίζουν ότι η δημοκρατία είναι επικοινωνιακό παιχνίδι”.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr