Άραγε να κατάλαβαν πόσο λάθος ήταν να απέχουν;

Σε βέρτιγκο η παράταξη Πιστιόλα

Υπάρχει βέβαια ένα ζήτημα, γιατί μοιάζει παράδοξο που τα (αυξήμενα) τέλη της ΔΕΥΑ Αγρινίου “πέρασαν” πρώτα από το Δημοτικό Συμβούλιο και μετά από τη Δημοτική Επιτροπή. Αλλά από τη στιγμή που το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου είναι το ανώτερο πολιτικό όργανο του Δήμου, πέρα από τους τύπους, η ουσία είναι πως η απόφαση για τα τέλη εγκρίθηκε.

Δεν ξέρουμε βέβαια αν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι άκυρη, όπως λέει η παράταξη Πιστιόλα, ίσως και είναι… Όμως με την τελευταία της παρέμβαση της η παράταξη του Κ. Πιστιόλα, μοιάζει να βρίσκεται σε βέρτιγκο. Γιατί, έτσι αποδεικνύεται πόσο λάθος ήταν η απόφασή της να απέχει από τη διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την προηγούμενη εβδομάδα διαμαρτυρόμενη για τη διαδικασία της ειδικής συνεδρίασης για τη λογοδοσία.

Έβαλε λοιπόν η παράταξη Πιστιόλα πιο ψηλά στην αξιολόγησή της μια ειδική συνεδρίαση, στην οποία βάσει νόμου δεν λαμβάνονται αποφάσεις, από την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που λαμβάνει καίριες αποφάσεις. Θα μπορούσε η παράταξη Πιστιόλα να παραστεί στην τακτική συνεδρίαση, να καταψηφίσει τα τέλη της ΔΕΥΑ, να καταγγείλλει και το τυπικό του πράγματος, δηλαδή ότι δεν έχουν περάσει τα τέλη από τη Δημοτική Επιτροπή και γενικότερα να κάνει τη δουλειά της ως αντιπολίτευση. Και στη συνέχεια θα μπορούσε να αποχωρήσει από την ειδική συνεδρίαση καταγγέλλοντας όσα ήθελε να καταγγείλλει.

Αντ’ αυτού για να αμβλύνει τις εντυπώσεις έρχεται να μας πει ότι δεν έχει σημασία που ο σύμβουλος της παράταξης υπερψήφισε τα τέλη στο ΔΣ της ΔΕΥΑ…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr