«Μπερλουσκονισµός» από την πίσω πόρτα (στον… ΣΥΡΙΖΑ)

Από χθες το πρωί, παρακολουθώντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια να λένε πως ο Στέφανος Κασσελάκης απέκτησε περιουσία µε τον ιδρώτα του, µε την εργατικότητά του και δεν ανήκει στους ανεπάγγελτους της πολιτικής, διότι έχει κολλήσει ένσηµα, ειλικρινά έχει σπαράξει η καρδιά µου. Έψαχνα να βρω χαρτοµάντιλα να σκουπίσω τα δάκρυά µου απ’ τις µελοδραµατικές αφηγήσεις τους. Ας αφήσουµε όµως την πλάκα.

Αλήθεια τώρα, όλα αυτά τα πιστεύουν και τα λένε ή επιδίδονται σε µια άνευ προηγουµένου κολακεία για τον αρχηγό, δίνοντας ρεσιτάλ «χατζηαβατικής» υποτέλειας απέναντί του; ∆εν τους περνάει απ’ το µυαλό, κοτζάµ αριστεροί άνθρωποι, πως καταντά γελοίο να επιχειρηµατολογούν µε φρασεολογία φτωχολογιάς και εργατιάς, προκειµένου να υπερασπιστούν έναν άνθρωπο που για να έχει τέτοια περιουσία -και µαγκιά του, βέβαια- σίγουρα δεν την απέκτησε ως «µισθωτός» και µε τον ιδρώτα του «προλετάριου»; Επίσης, δεν σκέφτονται πως τους ακούν άνθρωποι που δουλεύουν σαν τα σκυλιά από 18 ετών και έχουν πατήσει τα πενήντα και τα εξήντα χωρίς να βάλουν ένα κεραµίδι πάνω απ’ το κεφάλι τους ή στις τράπεζες οι καταθέσεις τους είναι µηδενικές;

Επειδή ο Στ. Κασσελάκης έχει λεφτά, τα οποία µόνο ο ίδιος γνωρίζει πώς τα απέκτησε και υπό ποιες συνθήκες, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για ποιο λόγο διακινδυνεύουν την έκθεσή τους στα µάτια της κοινής γνώµης µε το να επιχειρηµατολογούν υπέρ του, λες και είναι λογιστές του; Εάν στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αποφασίσει να βάλουν τον «Μπερλουσκονισµό» από την πίσω πόρτα της Κουµουνδούρου είναι δικαίωµά τους. Αλλά να µην το ωραιοποιούν.

πηγή : parapolitika.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr