Μέγαρο Μαξίμου χωρίς κουλτούρα ασφαλείας…

Ας βρουν τη «διαρροή» στο Μαξίμου

Οργή λέγεται ότι επικρατεί στο περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκείνον ή εκείνους που διέρρευσαν το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ουκρανία, καθώς έθεσαν σε κίνδυνο την αποστολή.

Πρόθεση της κυβέρνησης ήταν να κρατηθεί το ταξίδι μυστικό και γι’ αυτό μέχρι την τελευταία στιγμή κυβερνητικές πηγές αρνούνταν να επιβεβαιώσουν την πληροφορία. Όμως ήδη από το πρωί της Τετάρτης, καθημερινή εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας είχε δημοσιεύσει στη στήλη των παραπολιτικών της ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκη θα ταξιδέψει στην Ουκρανία, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι η διαρροή έγινε από το προηγούμενο βράδυ.

Και επειδή το ταξίδι προφανώς για λόγους ασφαλείας επιχειρήθηκε να κρατηθεί μυστικό, αυτός που έκανε τη διαρροή προτίμησε να κάνει «παιχνίδι» με τα μίντια θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τον Πρωθυπουργό, αλλά μια ολόκληρη αποστολή. Καλό λοιπόν στο Μέγαρο Μαξίμου να κοιταχτούν μεταξύ τους, να βρουν ποιος έκανε τη διαρροή και να τον θέσουν εκτός. Είναι τραγικό ούτε ο μηχανισμός του Μεγάρου Μαξίμου να μην έχει κουλτούρα ασφαλείας…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr