Super League: Στον αέρα η πρεμιέρα των play out!

Πρεμιέρα στα play off, αλλά όχι στα play out της Super League. Ορατό το ενδεχόμενο να μην έχουμε σέντρα αυτό το Σ/Κ; Από τι εξαρτάται.

Τα play off ξεκίνησαν με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν και στα τρία παιχνίδια. Η ΑΕΚ στη Λαμία, ο Άρης τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και ο Παναθηναϊκός μέσα στο «Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό.

Tα play out, λόγω των λιγότερων αγωνιστικών (7) αφού τα παιχνίδια είναι μονά, είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν το προσεχές Σαββατοκυριακό.Αλλά και πάλι δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η σέντρα για την 1η αγωνιστική. Θα εξαρτηθεί από την απόφαση της εκδίκασης της έφεσης που κατέθεσε ο Μπέος, έχοντας στην νομική του ομάδα και τον Κούγια, κατά της πρωτόδικης απόφασης για την ρατσιστική επίθεση στον Τετέι στο Κηφισιά – Βόλος. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν το ματς στα χαρτιά, ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο τόσο στην ΠΑΕ, όσο και στον Δήμαρχο Βόλου.

Η διοργανώτρια έχει προχωρήσει στην κλήρωση, αλλά ακόμα δεν έχει ορίσει τα παιχνίδια, κάτι που θα κάνει μετά την γνωστοποίηση της απόφασης της έφεσης, η οποία εκδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Απόφαση που αναμένεται να βγει προς το τέλος της εβδομάδας. Αν αυτό συμβεί την Παρασκευή, δύσκολα θα προλάβει η ΚΕΔ να προχωρήσει σε ορισμούς. Με δεδομένο οτι τα προηγούμενα χρόνια, τα ματς των play out γίνονταν Σάββατο, πιέζονται ακόμα περισσότερο τα χρονικά περιθώρια.

Το συγκεκριμένο σενάριο πάντως δεν είναι και το επικρατέστερο. Να πάμε δηλαδή σε μετάθεση της πρεμιέρας των play out. Το πιθανότερο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, είναι η απόφαση να βγει το αργότερο την Πέμπτη και την ίδια μέρα να ανακοινωθούν και οι ορισμοί της 1ης αγωνιστικής που περιλαμβάνει τα παιχνίδια Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός, Κηφισιά – ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης – Βόλος.

πηγή : sportime.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr