Αγρίνιο: Με όρους ελεύθερος ο 20χρονος για την κακουργηματική διακίνηση ναρκωτικών

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 20χρονος που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο 16/3 στο Αγρίνιο για διακίνηση ναρκωτικών.

Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών από μη τοξικομανή με βάση το νέο, αυστηρότερο, Ποινικό Κώδικα. Υπενθυμίζεται ότι οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών προχώρησαν στη σύλληψη του 20χρονου, αφού στο σπίτι του εντόπισαν και κατέσχεσαν περί τα 115 γραμμάρια ακατέργαστής κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και μικρό χρηματικό ποσό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν ως επί το πλείστον διαμοιρασμένα σε πάμπολλα νάιλον σακουλάκια έτοιμα προς πώληση.

Ο 20χρονος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον των Δικαστικών Αρχών του Αγρινίου και με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την παρουσία του μια φορά το μήνα στο Α.Τ.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 20χρονου, Χρήστος Τσιμπούκης, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr