Ευρωεκλογές: Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Αιτωλοακαρνάνας Νίκος Ναούμης

Τα 28 πρώτα ονόματα υποψηφίων για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Στα ονόματα περιλαμβάνεται και αυτό του Νίκου Ναούμη, πολιτικού επιστήμονα και συγγραφέα από την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος έχει διατελέσει την περίοδο 2014-2019 δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ξηρομέρου.

«Αποτελεί ύψιστη τιμή και χαρά η συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που υπηρετώ με σεβασμό και συνέπεια από τα νεανικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα» δήλωσε ο ίδιος ευχαριστώντας «από καρδιάς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη αυτή τιμή και εμπιστοσύνη η οποία αποτελεί αναγνώριση όχι μόνο της προσωπικής μου διαδρομής, αλλά και του αγώνα που δίνω όλα αυτά τα χρόνια για τα δικαιώματα και την ισότιμη ένταξη στην κοινωνία των ατόμων με αναπηρία».

Αναλυτικότερα στη δήλωσή του αναφέρει:
«Από μικρό παιδί, η ζωή μου σημαδεύτηκε από την πάλη. Η απώλεια της όρασης μου, πριν από είκοσι χρόνια, λειτούργησε ως καταλύτης, εντείνοντας την επιμονή και την θέλησή μου για έναν κόσμο δίκαιο και συμπεριληπτικό. Ως άνθρωπος διδάχτηκα να στηρίζομαι στις αξίες της αξιοπρέπειας, της πίστης στους ανθρώπους και της αστείρευτης αγάπης για την πατρίδα μου. Αυτές οι αξίες τροφοδοτούν την ενέργειά μου και με ωθούν να συνεχίζω ακάθεκτος τον αγώνα μου.

Σας καλώ, λοιπόν, να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου. Η ψήφος σας δεν αποτελεί απλά μια επιλογή, αλλά μια ηχηρή δήλωση συμπαράστασης και ελπίδας για ένα μέλλον φωτεινό για όλους!Μαζί, μπορούμε να δυναμώσουμε την φωνή μας και να διεκδικήσουμε μια Ευρώπη αλληλεγγύης, ισότητας και προόδου για όλους και τον καθένα ξεχωριστά!»

Ποιος είναι
Ο Νίκος Ναούμης γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και κατάγεται από την Παλαιομάνινα.

Σε ηλικία είκοσι ετών έχασε την όραση του και από τότε αγωνίζεται από διάφορα πόστα, προκειμένου οι άνθρωποι με αναπηρία να έχουν ίσα δικαιώματα στην κοινωνική ζωή, την οικονομική δραστηριότητα, στον πολιτισμό και στη ζωή γενικότερα. Έχει εκλεγεί ως εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών στην Εθνική Ομοσπονδία.Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τα κοινά, στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Διετέλεσε αναπληρωτής υπεύθυνος της γραμματείας ΑμεΑ της Οργάνωσης Νέων της το 2008 ενώ υπήρξε μέλος της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού κι Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας. Ενεργό συμμετοχή είχε και στην αυτοδιοίκηση, καθώς το 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου με την παράταξη του Ερωτόκριτου Γαλούνη.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr