Γυναικεία παπούτσια για… μεγάλα διλήμματα!

Τα γυναικεία παπούτσια του Coppie είναι τα παπούτσια που θα σε βάλουν σε δίλημμα! Sneakers; Γόβες; Μποτάκια; Loafers; Flatforms; Μαύρα; Μπλε; Ταμπά ή μήπως μπορντώ; Δερμάτινα ή σουέντ; Οι επιλογές σου είναι αμέτρητες και θα σε ενθουσιάσουν! Εξερεύνησε τη μεγάλη συλλογή και βρες επώνυμα και ανατομικά παπούτσια, που συνδυάζουν άνεση και μοντέρνο στιλ και είναι ιδανικά να σε συνοδεύσουν όπου θέλεις! Στο γραφείο, στην εκδρομή, στη βραδινή σου έξοδο, στη βάφτιση… Επισκέψου το φυσικό κατάστημα Coppie στο Ηράκλειο Κρήτης ή το online shop και απόκτησε τα αγαπημένα σου παπούτσια με δωρεάν μεταφορικά έξοδα πάνω από 49€ και την 1η αλλαγή δωρεάν!

Πέδιλα για αξέχαστες εμφανίσεις!

Πέδιλα γυναικεία ανατομικά και κομψά, θα βρεις αποκλειστικά στο Coppie! Μαύρα ή χρυσά, με χαμηλό τακούνι, φλατ ή ψηλοτάκουνα, όλα τους δερμάτινα και καλοκαιρινά, σε περιμένουν σε τεράστια ποικιλία για να επιλέξεις εκείνο που θα κάνει τις εμφανίσεις σου πραγματικά εντυπωσιακές και αξέχαστες! Ανακάλυψε επίσημα και βραδινά πέδιλα με κορδόνια, με δίχτυ ή με διαφάνεια, με στρας, με τρουκς, με γκλίτερ, με φιόγκο και κομψές λεπτομέρειες, με φιάπα ή με μπαρέτα και απόκτησε τα δικά σου με ένα click στις καλύτερες τιμές!

Πλατφόρμες για chic καλοκαιρινές βόλτες!

Οι γυναικείες πλατφόρμες έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα, χαρίζοντας άνετα, σταθερά και σικάτα βήματα, όπου κι αν βρεθείς! Στο Coppie θα συναντήσεις καλοκαιρινές και ανατομικές πλατφόρμες, για μοναδικές casual και βραδινές εμφανίσεις. Ανακάλυψε τις δικές σου επώνυμες χαμηλές ή ψηλές, ανοιχτές ή peep toe με φελλό, με λουράκια ίσια ή χιαστί και ολοκλήρωσε κάθε σου outfit! Επίλεξε δερμάτινες μαύρες, ταμπά, nude, ασημί ή φλοράλ και απόλαυσε τις πιο chic καλοκαιρινές βόλτες! Επισκέψου το coppie.gr, επωφελήσου από τις μεγάλες προσφορές και απόκτησε τα αγαπημένα σου παπούτσια με ένα click!

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr