25 βουλευτές προειδοποιούν τον Κυριάκο για την Σακελλαροπούλου!

Η πρόταση δυσπιστίας που θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ, είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για το Μαξίμου. Με αυτόν τον τρόπο, ο Νίκος Ανδρουλάκης βοηθά τον Κυριάκο να συσπειρώσει πάλι την κοινοβουλευτική του ομάδα, έπειτα από την ρωγμή της ψήφισης του νόμου για τον γάμο ομοφυλοφίλων.

Άλλωστε, δεν υπάρχει περίπτωση ακόμα και οι λεγόμενοι «αντιφρονούντες» βουλευτές να ρισκάρουν την πτώση της κυβέρνησης, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση οι εκλογές θα γίνουν με λίστα και όσοι καταψηφίσουν, θα πάνε στα αζήτητα. Δύσκολες εποχές για ανεργία…

Άλλο είναι το πρόβλημα που απασχολεί το πρωθυπουργικό περιβάλλον και μάλιστα προκαλεί τεράστια ανησυχία. Στο Μαξίμου λοιπόν, έχει φτάσει τελεσίγραφο από δεκάδες βουλευτές, τουλάχιστον 25 τον αριθμό, οι οποίοι έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουν την Σακελλαροπούλου για την προεδρία της Δημοκρατίας! Ο αριθμός μάλιστα ενδέχεται να αυξηθεί, όταν ανοίξει η συζήτηση για την διαδοχή.

Ο Κυριάκος από την άλλη, τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι θα τεθεί τέτοιο θέμα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, διότι εκεί θα αναγκαστεί να δεσμευθεί έναντι της Σακελλαροπούλου ότι θα την διατηρήσει στο προεδρικό μέγαρο. Εάν δεν το κάνει, υπάρχει φόβος ότι η πρόεδρος, από «μετακλητή του Μαξίμου» θα μεταμορφωθεί σε αρχάγγελο της κάθαρσης και της υπεράσπισης του πολιτεύματος. Αν υποψιαστεί ότι ο Κυριάκος θα ενδώσει στις πιέσεις των βουλευτών του και θα την καθαρίσει σαν «αυγό», τότε θα ζήσουμε πραγματικό αντάρτικο.

Μπορεί μέχρι στιγμής το πρόβλημα να μπαίνει κάτω από το χαλί, είναι όμως θέμα χρόνου να ανοίξει η συζήτηση με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

πηγή :newsbreak.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr