6ο Λύκειο Αγρινίου: Επέκταση του σχολείου ζητά η σχολική κοινότητα

Mε πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου ΓΕΛ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Αγρινίου κο Χρήστο Ζαρκαβέλη την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Ο κ. Ζαρκαβέλης άκουσε παρουσία του Διευθυντή & Υποδιευθυντή & εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων του σχολείου τα αιτήματα της σχολικής κοινότητας που εστιάζονται στην ανάγκη νέων λειτουργικών χώρων όπως εργαστήρια και αίθουσα εκδηλώσεων, για τα οποία πάνω από 500 γονείς & εκπαιδευτικοί υπέγραψαν για την ανάγκη ύπαρξής τους.

Ο κ. Ζαρκαβέλης έδειξε κατανόηση για τις ανάγκες αυτές, δήλωσε ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό από την πλευρά του Δήμου και μας ενημέρωσε για το χρονοδιάγραμμα που θα τηρηθεί το επόμενο διάστημα αναφορικά με το θέμα. Σημειωτέον ότι η ανανέωση του μισθώματος του κτιρίου, που λήγει τον Αύγουστο του 2024, περνά από το Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 28 Μαρτίου. Πάγιο αίτημα του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 6ου ΓΕΛ Αγρινίου είναι η επέκταση του σχολείου “για το οποίο θα αγωνιστούμε με κάθε πρόσφορο μέσο” αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr