Ο Αυγενάκης τα ρίχνει όλα στην Ε.Ε. για τους αγρότες

Αποποιούνται και αυτές τις ευθύνες…

Η ανεκδιήγητη κυβέρνηση αποποιείται και τις ευθύνες για τα προβλήματα των αγροτών, που τους οδήγησαν σε πολυήμερες κινητοποιήσεις, και τα ρίχνει στην Ευρωπαϊκή Eνωση.

Ο «ανεύθυνος» υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης έκανε χθες λόγο για αργούς ρυθμούς εκ μέρους της Ευρώπης και αντανακλαστικά που δεν ανταποκρίνονται στα προβλήματα των αγροτών, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα θα κινηθεί με όλες τις δυνάμεις της, ώστε όσα ζητήματα μπορούν να διορθωθούν στην τρέχουσα ΚΑΠ 23-27 πριν από τις ευρωεκλογές να επιτευχθούν άμεσα.

Ειδικότερα, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε, προσερχόμενος στο συμβούλιο των αρμόδιων υπουργών στις Βρυξέλλες: «Είναι βέβαιο ότι η Ευρώπη κινείται αργά. Είναι βέβαιο ότι οι ρυθμοί και τα αντανακλαστικά τους δεν ανταποκρίνονται στα προβλήματα των Ευρωπαίων αγροτών. Ομως, εμείς ως χώρα είμαστε αποφασισμένοι να κινηθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, έτσι ώστε όσα ζητήματα μπορούν να διορθωθούν στην τρέχουσα ΚΑΠ 23-27 πριν από τις ευρωεκλογές να επιτευχθούν άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση».

πηγή : newsbreak.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr