Πετράκης: «Σαν νίκη αυτός ο βαθμός»

Ικανοποιημένος από τον σημαντικό βαθμό που απέσπασε ο Παναιτωλικός στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ έμεινε ο Γιάννης Πετράκης που παράλληλα ευχήθηκε την παραμονή της πρώην ομάδας του στην κατηγορία.

«Για μας όπως ήταν τα δεδομένα, το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό, ο βαθμός αυτός είναι σαν να είναι νίκη. Ένα αμφίρροπο παιχνίδι και ο ΠΑΣ και εμείς είχαμε ευκαιρίες, το αποτέλεσμα το χρειαζόμασταν για τη συνέχεια και την προσπάθειά μας, μ’ αφήνει ικανοποιημένους», ανέφερε αρχικά μετά το παιχνίδι στην κάμερα της Nova ο κόουτς του «Τίτορμου» για να προσθέσει:«Ευχαριστώ τους ανθρώπους εδώ, για την αναγνώριση της προσπάθειας που κάναμε μαζί, εύχομαι ο ΠΑΣ στα υπόλοιπα παιχνίδια να βρει τον δρόμο του και να μείνει στην κατηγορία».

Κλείνοντας, ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δήλωσε: «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων των play-out, όλα είναι πιθανά να συμβούν σε οποιοδήποτε παιχνίδι. πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Παρά το ότι ο ΠΑΣ έμεινε πίσω και σήμερα και το προηγούμενο παιχνίδι μπορούσε να κερδίσει».

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr