Θα διεκδικήσουμε αποτελεσματικά το δρόμο, αν πάθουμε αλτσχάιμερ…

Για έκθεση μαθητού της πρώτης γυμνασίου η ατάκα ήτο εξαιρετική. Αν όμως ο μαθητής έδινε πανελλήνιες εξετάσεις με τέτοια γλυκανάλατα τσιτάτα μάλλον σε κάποιο ΤΕΙ στη Κολοπετινίτσα θα πέρναγε. «Για να μπει προτεραιότητα ο δρόμος Αγρίνιο – Καρπενήσι πρέπει να ξεχάσουμε από ποιο πολιτικό χώρο κατάγεται ο καθένας». Αυτή ήταν η πιο χαρακτηριστική ίσως αποστροφή στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου κατά τη διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης που έγινε στην είσοδο του Αγρινίου.

Αν δηλαδή πάθουμε αλτσχάιμερ και ξεχάσουμε από ποιο πολιτικό χώρο κατάγεται ο καθένας, αυτό άραγε θα βοηθήσει στην υλοποίηση του δρόμου; Πώς θα αποτελέσει μέσο πίεσης για την κυβέρνηση; Πολλά από όσα είπε ο Γιώργος Παπαναστασίου φυσικά και είναι ολόσωστα για τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και δεκάδων εκπροσώπων της περιοχής. Όμως είναι περιττό να κάνουμε αναλύσεις για το πως η Αιτωλοακαρνανία απώλεσε μεγάλες ευκαιρίες στα έργα υποδομής πριν από 30 χρόνια.

Γι’ αυτό ο Γιώργος Παπαναστασίου θα πρέπει να θυμάται καλύτερα τα γεγονότα των λίγων τελευταίων ετών και όχι το τι συνέβη πριν από 15 ή 30 χρόνια. Εκτός κι αν ο ίδιος πάσχει από κάποιου είδους πολιτικό αλτσχάιμερ…. Μάλλον λοιπόν ο Γιώργος Παπαναστασίου ξεχνά ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξελέγη το 2019 με δέσμευση σε τοπικό επίπεδο για τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό. Και με την ίδια ακριβώς δέσμευση επανήλθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2023 για να μας τάξει… εκ νέου τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό. Τα θυμάται άραγε αυτά ο Γιώργος Παπαναστασίου ή τα ξέχασε μαζί με την πολιτική του καταγωγή;

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr