Σνόμπαραν τον Τσιόδρα;

Πολυκοσμία στο γραφείο του Δημάρχου Αγρινίου για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Τσίοδρα. Αυτό φαίνεται και στην εικόνα εκ πρώτης όψεως… Όμως το γραφείο του Δημάρχου Αγρινίου είναι γνωστό τοις πάσοι πως είναι τόσο μικρό σε τετραγωνικά που και με πέντε άτομα φαίνεται γεμάτο στις φωτογραφίες… Εξάλλου στην εν λόγω φωτογραφία υπάρχουν και υπηρεσιακοί παράγοντες, αλλά και δημοσιογράφοι που καλύπτουν την επίσκεψη Τσιόδρα.

Το ζήτημα είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει το… μήνυμα υπέρ του στενού του συνεργάτη και έτσι, για παράδειγμα, στην παρουσίαση του βιβλίου του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ στο Μέγαρο Μουσικής παρέστη σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο. Στο Αγρίνιο όμως, φαίνεται ότι το… μήνυμα δεν ελήφθη και μόνο η… μισή Δημοτική Αρχή υποδέχθηκε το Δημήτρη Τσιόδρα. Μόνο έξι από τους 12 αντιδημάρχους του Γιώργου Παπαναστασίου ήταν παρόντες στη συνάντηση.

Η Δημοτική Αρχή Αγρινίου, καθώς βρίσκεται στην τρίτη της θητεία, είναι γνωστό ότι προέρχεται από τις τάξεις της λαϊκής δεξιάς, τις αρχές και τις αξίες της οποίας ο Κ. Μητσοτάκης αποστρέφεται. Εξάλλου, δύο από τα στελέχη της υπήρξαν στο παρελθόν υποψήφιοι βουλευτές επί Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος δε ο Δήμαρχος Αγρινίου έτυχε της εμπιστοσύνης αμφότερων των δύο πρώην πρωθυπουργών της ΝΔ, με τον Κώστα Καραμανλή να το βάζει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιο βουλευτή και τον Αντώνη Σαμαρά να του δίνει το χρίσμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη στη Δυτική Ελλάδα.

Και το ερώτημα είναι αν οι γαλάζιοι αυτοδιοικητικοί στο Αγρίνιο σνόμπαραν ή όχι το γαλάζιο υποψήφιο ευρωβουλευτή…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr