Η απάντηση Διαμαντόπουλου σε Παπαναστασίου για το «Μεσολόγγι – ενορία…»

Πάντως στην ακραία υποτιμητική αναφορά του Γιώργου Παπαναστασίου για το Μεσολόγγι ως… ενορία, έδωσε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το νέο δικαστικό χάρτη.

«Όσοι προσπαθούν να διχάσουν τις τοπικές κοινωνίες δεν θα με βρουν συμμέτοχο. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με το λαό του Αγρινίου ή της Ναυπακτίας. Τους σέβομαι απολύτως» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Διαμαντόπουλος και πρόσθεσε : «Όμως οι εκπρόσωποί τους όταν παρουσιάζουν την πόλη του Μεσολογγίου ως τοπική ενορία, ας κριθούν πρώτα από τους δημότες τους και μετά από τους υπολοίπους. Δεν βοηθούν τέτοια συνθήματα, αντιθέτως δημιουργούν προβλήματα και τα καταδικάζω απερίφραστα».

Η επίμαχη αναφορά του Γιώργου Παπαναστασίου έγινε λίγες ώρες πριν βγει για διαβούλευση το νομοσχέδιο του δικαστικού χάρτη κατά τη συνάντησή του με το υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Δ. Τσίοδρα, όταν προσπαθώντας να επιχειρηματολογήσει με βάση το πληθυσμιακό κριτήριο για τη διατήρηση του Πρωτοδικείου Αγρινίου, αντί να αναφέρει απλώς και μόνο τα νούμερα, με επιθετικό και υποτιμητικό στυλ ανέφερε ότι η ενορία του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο έχει μεγαλύτερο πληθυσμό από το Μεσολόγγι.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr