Κάτι ξέμεινε στο νομοσχέδιο από το «γράψε – σβήσε» Αγρίνιο – Μεσολόγγι

Το κείμενο του νομοσχεδίου για το νέο δικαστικό χάρτη δόθηκε χθες στη δημοσιότητα. Επί της ουσίας αναρτήθηκε τα μεσάνυκτα Πέμπτη προς Παρασκευή, καθώς βλέπετε, η κυβέρνηση δουλεύει και τα μεσάνυκτα. Τα μεσάνυκτα, όμως όταν δουλεύει κάποιος, κάνει και λάθη.

Έτσι λοιπόν στο κείμενο του νομοσχεδίου πέρασε και ένα λάθος που φανερώνει το μάλλον συνεχές γράψε σβήσε που προηγήθηκε ειδικά σε σχέση με το χωροταξικό των δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία. Έτσι λοιπόν ενώ αναφέρεται το Αγρίνιο ως έδρα του κεντρικού Πρωτοδικείου της Αιτωλοακαρνανίας και το Μεσολόγγι ως παράλληλη έδρα του κεντρικού Πρωτοδικείου, στη συνέχεια στο κείμενο αναφέρονται οι οργανικές θέσεις των δικαστών και των δικαστικών υπαλλήλων.

Εκεί λοιπόν αναφέρονται μόνο «οι οργανικές θέσεις Δικαστών και Εισαγγελέων του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου»…. Αντί για Αγρίνιο έγραψαν Μεσολόγγι. Είτε πρόκειται για λάθος εκ παραδρομής, είτε το πιθανότερο, τους ξέμεινε κάποια αναφορά από την προηγούμενη εκδοχή του χωροταξικού των δικαστηρίων. Την εκδοχή που είχε αρχικά εισηγηθεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης και όχι την εκδοχή που στο τέλος προέκρινε το Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr